Korte ermer

Kortermet bodystocking til babyen din

Et must ha i garderoben til babyen din er bodystocking med korte ermer. Her hos Ugleunger har vi et stort utvalg av bodystockings med korte ermer, slik at du kan finne akkurat den som passer deg og ikke minst babyen din. Vi selger bodystockings med korte ermer fra merkene Joha og Katvig, så vi kan garantere at de er av høy kvalitet og laget av gode materialer som passer godt til babyen din.

Stort utvalg av korte ermer bodystockings

Vi selger et stort utvalg av kort-ermet bodystocking for nyfødte babyer og opp til ett års alder. I tillegg har vi sørget for at vårt brede utvalg av bodystocking med korte ermer består av lett å bære og lett å ha på kroppen, så du kan gjøre dette lettere uten å ha en misfornøyd baby. Derfor er alle bodystockings med korte ermer med knapper i bunnen og siden, så det er god plass til å få bodystockingen over det lille hodet.

I tillegg består nogle av vår kortermet bodystocking først og fremst av forsterket ribbe-kroppsstokking rundt både armhullet og lukkingen, noe som både er behagelig for den lille babyen å ha på seg, men samtidig gjør bodystockingen ekstra holdbar i de mest utsatte områdene. En kortermet bodystocking åpnes og lukkes utallige ganger på bare en dag når babyen din må skiftes. I tillegg vil du sannsynligvis også måtte bytte kroppsbeholdning med babyens korte ermer til en ny et par ganger i løpet av en slik dag, enten fordi den er blitt våt fra sigd, skitten eller har blitt slitt. Derfor anbefaler vi at du holder et lager av disse kortermet bodystockings i skapet, så det er alltid en ny bodystocking klar til babyen din.

Høy kvalitet, gode materialer og moderne design

Hos Ugleunger forhandler vi som nevnt bodystockings med korte ermer fra både Joha-merket og Katvig-merket. Vi gjør dette fordi vi vet at disse merkene har babyklær som både er solide, av gode materialer og har topp kvalitet - og da til en pris som er overkommelig. Med begge merkene kan vi samtidig sørge for at det er noen flotte design og farger for enhver smak.

Materialene som den korte ermet bodystocking er laget av her, er som sagt laget av gode og ikke minst holdbare materialer som forlenger levetiden til bodybuilding med korte ermer. Derfor kan du være trygg på at den tåler de mange utskiftningene og vaskene den uunngåelig blir utsatt for. I tillegg er vårt utvalg av korte ermer karosserier valgt nøye, slik at det er mange forskjellige design, materialer og farger. Vi ønsker fra Ugleungers at du med dette utvalget kan finne bare den korte ermet bodystocking du mangler til babyen din. I tillegg har vi et utvalg som passer til modenheten og de siste trendene, slik at babyen din kan bli med i løpet av de første leveårene. Finn her all vår kroppsbeholdning for babyer 0-1 år

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-36 of 52

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. Blå melange kortermet body i ribbe organisk bomull
  103,20 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 2. Rosa kortermet body i irb organisk bomull
  103,20 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 3. -22%
  Hvit kortermet body med lilla kant - Mini star
  77,40 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 4. Ny
  -22%
  Kortermet T-trøye i blå stripete bomull
  77,40 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 5. Ny
  T-shirt med lilla og rosa striper
  77,40 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 6. Ny
  -20%
  Kortermet bomullsbody med grå striper
  71,40 NOK Vanlig pris 119,00 NOK
 7. Ny
  -20%
  Kortermet body med lilla og rosa striper
  71,40 NOK Vanlig pris 119,00 NOK
 8. Ny
  Kortermet kosebody i navyblå bomull
  103,20 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 9. Ny
  Rød kortermet kosebody i bomull
  103,20 NOK Vanlig pris 129,00 NOK

Items 1-36 of 52

Page
per side
Set Ascending Direction