Uten ermer

Bodystocking uten ermer for babyen din

Et must for garderoben til babyen din er en ermeløs bodystocking. Her hos Ugleunger har vi et stort utvalg av disse, slik at du kan finne nøyaktig hva som passer deg - og ikke minst babyen din. Vi selger bodystockings uten ermer fra merkene Joha og Katvig, så vi kan garantere at de er av høy kvalitet og laget av gode, naturlige materialer som passer din lille baby godt.

Et stort utvalg av ermeløse bodystockings til babyen din

Vi selger et stort utvalg av ermeløse bodystockings som passer til alt fra den nyfødte babyen til ett år gammel baby. I tillegg har vi sørget for at vårt brede utvalg kun består av bodystockings som er enkle for deg å ta vare på og babyen din, slik at du kan gjøre dette mer uten å ha en altfor ulykkelig baby. Derfor har alle bodystockings uten ermer også knapper i bunnen og med god fleksibilitet i nakken, så det er god plass til å få bodystocking uten ermer over det lille hodet.

I tillegg består vår ermeløse bodystocking først og fremst av forsterkede ribbe rundt både nakken og lukket for neden, noe som både er behagelig for den lille babyen å ha på, men samtidig gjør body'en din uten ermer ekstra holdbar i de mest utsatte områdene. Nemlig at en ermeløs bodystocking åpnes og lukkes utallige ganger på bare en dag når babyen din må skiftes. Du vil sannsynligvis også ha behov for å skifte tøyet på babyen et par ganger i løpet av en slik dag, måske fordi den har blitt våt av sigd. Derfor anbefaler vi også at du har et lite lager av disse bodystockings uten ermer liggende i skapet.

Joha og Katvig

Hos Ugleunger selger vi bodystocking uten ermer fra merkene Katvig og Joha. Vi gjør dette fordi vi vet at disse merkene har solide babyklær laget av utrolig gode og myke materialer, og derfor har produktene topp kvalitet. Og sist, men ikke minst, den ermeløse bodystocking fra Joha og Katvig står også til en pris som er overkommelig. Med et utvalg fra begge merkene, kan vi sørge for at det er noen flotte design og farger for enhver smak. For eksempel er bodystocking uten ermer super nyttig for den lille babyen som undertøy. For eksempel, hvis den lille jenta din trenger å ha en fin kjole på utsiden eller den lille gutten din trenger en kul skjorte på utsiden, sørger du alltid for at baby kan holde varmen med en slik bodystocking uten ermer. Vi ønsker fra Ugleungers side, at du med dette utvalget kan finne akkurat den ermeløse kroppsstokken som du mangler til babyen din. Finn her all vår kroppsbeholdning for babyer 0-1 år

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-24 of 32

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. -25%
 2. -25%
 3. -25%
  Rosa body uten ermer i ribbe økologisk bomull
  89,25 NOK Vanlig pris 119,00 NOK
 4. Ny
  -40%
  Gråstripet body uten ermer i bomull
  59,40 NOK Vanlig pris 99,00 NOK
 5. Ny
  -40%
  Body med lilla og rosa striper uten ermer
  59,40 NOK Vanlig pris 99,00 NOK
 6. Ny
  -25%
  Kosebody uten ermer i blå og hvit
  89,25 NOK Vanlig pris 119,00 NOK
 7. Ny
  -25%
  Kosebody uten ermer i rød bomull
  89,25 NOK Vanlig pris 119,00 NOK

Items 1-24 of 32

Page
per side
Set Ascending Direction