Hjelmlue baby

Hjelmlue som holder hodet til babyen din varm

Hvis du har en liten baby i alderen null til ett år, vet du sannsynligvis at det anbefales å bruke hjelmlue hele året på babyens lille hode når han eller hun er ute. Hjelmen er med på å sikre at barnets følsomme øre ikke blir utsatt for unødvendige kulde ute, og at hodet alltid holdes varmt, spesielt i løpet av de kalde månedene.

Myke og komfortable hjelmer til babyen din

Hos Ugleunger har vi levert et bredt spekter av hjelmer til babyer i alderen null til ett år, nettopp fordi det er en gjenstand som brukes så ofte når babyen er i denne alderen. Det er også av denne grunn at det er ekstremt viktig at babyhjelmer både er myke, komfortable og selvfølgelig varme når babyen trenger dem så ofte. Derfor har vi fokusert på hjelmene vi tilbyr er laget av gode materialer som 100% organisk bomull, en deilig kombinasjon av ull og silke, den komfortable kombinasjonen av ull og bambus, den myke 100% soft-ullen og 100% ull. Dermed er det et bredt utvalg, men felles for alle materialene er at de er av høy kvalitet, skånsom mot babyens følsomme hud og som sikrer at babyens hud kan puste gjennom hjelmen.

Utforsk det store utvalget av hjelmer

Det er ikke bare når det gjelder de deilige, myke og behagelige materialene som vi her på Ugleugner har gitt et stort utvalg av hjelmer til babyen din. Vi prioriterer også å ha et stort utvalg når det gjelder design, farger og former. Derfor tilbyr vi først og fremst hjelmer til baby med forskjellige lukkinger - nemlig både lukking i form av en trykknapp og hjelmer som skal bindes foran. På denne måten kan du velge nøyaktig hva du foretrekker og hvilken babyen din kanskje vil bruke. Neste, som nevnt, har vi også et stort utvalg når det gjelder farger. På den måten kan du velge om du savner en hjelm i det rosa eller om du mangler en i de blålige fargene. Vi har selvfølgelig også mange hjelmer i nøytrale farger, slik at du fritt kan velge en hjelm som passer deg og babyen din. Vi opplever flere mødre med en personlig mening når det kommer til design. Vi har både solide farger, striper og andre mønstrede design. Vi har kjøpt dette brede spekteret av hjelmer for barn fra null til ett år, fordi vi ønsker at det skal være forskjellige hjelmer, slik at det forhåpentligvis er noe for enhver smak. Det gjelder imidlertid alle hjelmer vi tilbyr at de tilpasser seg og faller tett rundt hodet til barnet ditt. Her på Ugleunger ønsker vi at du finner nøyaktig hjelmen du står for barnet ditt.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.