Organisk babyklær

Organiske babyklær

Organisk klær er det åpenbare valget for den miljøbevisste familien - inkl. baby.

Med organiske klær er det sikret at klærne oppfyller alle strenge krav som kan kalles organisk klær. Disse kravene inkluderer blant annet at svært få (eller ingen) kjemikalier skal inkluderes, og at produsenten må sørge for at det ikke er overforbruk av ressurser.

Både barn og voksne så vel som baby kan dra nytte av organiske klær, som ofte lages i mye høyere kvalitet enn mange andre klær på markedet.

Spesielt familiens minste - med sin følsomme hud - vil virkelig ha fordel av organiske babyklær . Og selvfølgelig kan du finne mange smarte organiske klær for babyer og barn i alle aldre. Hvis du er ute etter nye klær til babyen din, eller ønsker å gi babyklær som gave til andre, er det en utmerket idé å velge organiske babyklær.

Med øko-klær kan du kle babyen med god samvittighet

De siste årene har organisk babyklær blitt et populært valg for foreldre som ønsker å sørge for at barna ikke kommer i kontakt med for mange unødvendige kjemikalier. I tillegg velger mange også øko-klær for å redusere belastningen av klesproduksjon på kloden og klimaet.

Økoklær inneholder langt færre unødvendige stoffer enn andre klær.

Hvis du som foreldre er bekymret for om barnet ditt vil utvikle allergier som et resultat av å være i kontakt med for mange kjemikalier, er øko-klær et godt valg. Dette valget vil gi deg god samvittighet og gi deg trygghet.

Klærne er også laget med mye mindre vann, energi og andre ressurser, som alle kan gli på miljøet. Organiske babyklær er derfor også det mest miljøbevisste valget og dermed ikke bare det mest helsevennlige valget når det gjelder å kjøpe nye klær til de små.

Ta stort miljøansvar med oss

Du tar stort ansvar for hele kloden når du velger å investere i organiske babyklær. Det er ingen tvil om at barn er fremtiden vår, og for dem bør vi derfor ta så mange miljøbevisste avgjørelser i det hele tatt.

Når du kjøper øko-klær, hjelper du å redusere belastningen som klesindustrien legger på planeten vår. Produksjonen av den mer bærekraftige typen babyklær er mye mer skånsom mot miljøet enn den andre klesproduksjonen. For å sikre fremtidige generasjoner de beste levekårene, er det derfor en god ide å investere i organiske klær for deg selv og dine barn.

Joha og Katvig leverer økologisk klær av høy kvalitet til babyen

Det er mange merker med ekspertise innen organiske klær til baby og barn.

Joha er et av de mest kjente og populære merkene her, og det er mange gode grunner til dette. Johas samlinger har EU blomst, som indikerer at klærne oppfyller de strenge kravene til et minimum av kjemikalier og skadelige stoffer i babyklær. Samtidig har den anerkjente klesprodusenten også en produksjon som er spesielt skånsom for miljøet. Joha tilbyr alltid økologiske babyklær av høy kvalitet til fornuftige priser, og de tilbyr et stort utvalg av klær for både babyer og eldre barn. Finn mange av de mest populære varene her.

I likhet med Joha, er Katvig også et veldig populært merke innen økologiske klær til baby. Katvig har et GOTS-merke, som er en sertifisering som demonstrerer den høyeste standarden for organiske tekstiler. Kjøper du klær fra Katvig , er du derfor garantert en kvalitet som er blant de beste på markedet. Merket tilbyr alt fra termos og fulle dresser til badetøy og bodystockings, og deres brede spekter gjør at du med stor sannsynlighet vil finne noe som passer din smak. Katvig produserer både nøytrale nyanser og iøynefallende mønstre og farger, slik at du kan være sikker på at babyen din vil se søt ut i sine øko-klær.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-36 of 580

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. Bluse med trykk av trær i off-white og rød ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 2. Kjeledress med skjult fot i chilirød ull-bambus
  339,00 NOK
  Se mer
 3. Kjeledress med skjult fot i blått ull-bambus
  339,00 NOK
  Se mer
 4. Bluse med skjult fot i chilirød ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 5. Bluse i blå ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 6. Cardigan med krage og glidelås i blått ull-bambus
  339,00 NOK
  Se mer
 7. Tøfler dobbelt lag chili rød ull-bambus
  179,00 NOK
  Se mer
 8. Tøfler dobbeltlag i blått ull-bambus
  179,00 NOK
  Se mer
 9. Elefantlue dobbeltlags chilirød ull-bambus
  149,00 NOK
  Se mer
 10. Elefantlue i blått ull-bambus
  149,00 NOK
  Se mer
 11. Hjelmlue med knapp i chilirød ull-bambus
  119,00 NOK
  Se mer
 12. Hjelmlue i blått ull-bambus
  119,00 NOK
  Se mer
 13. Leggings i chilirød ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 14. Leggings i blått ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 15. Leggings med føtter i chilirød ull-bambus
  169,00 NOK
  Se mer
 16. Leggings med føtter i blått ull-bambus
  169,00 NOK
  Se mer
 17. Langermet body i chilirød ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 18. Langermet body i blått ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 19. Body med sidelukking i chilirød ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer
 20. Body med sidelukking i blått ull-bambus
  199,00 NOK
  Se mer

Items 1-36 of 580

Page
per side
Set Ascending Direction