Info@ugleunger.dk eller tlf. +45 71990398

Din Joha spesialist

 • FRAKT KUN 139 NOK Inkl. Toll

Premature babyklær

Du har ingen makt over når babyen din melder sin ankomst, og i noen tilfeller vil den lille babyen ankomme før tiden. Hvis babyen din har kommet til verden raskere enn planlagt, vet du sannsynligvis utfordringene det kan møte når du skal finne klær som passer babyen din. Her på Ugleunger tilbyr vi et stort utvalg av klær til premature babyer slik at du kan bruke babyen din i komfortable kvalitetsklær i flotte design.

Stort utvalg av klær til premature babyer

Her på siden vår finner du et stort utvalg av babyklær til premature babyer. Klærne er nøye valgt ut, slik at det er lite som passer for enhver smak, og at du som foreldre til en for tidlig baby ganske enkelt kan kjøpe de fleste klær på en gangen, og i stedet bruke tiden din på det lille nye. Du vil finne alt fra langermede kropper, kortermede kropper, ermeløse kropper til fulle kjele dresser, og leggings med eller uten fot, hatter og mye mer klær.

Ulike størrelser og best kvalitet

Når det gjelder babyklær for premature, er det selvfølgelig viktig å ha nok klær i den lille størrelsen. Her hos Ugleunger har vi klær helt ned til størrelse 40 og oppover, slik at du kan finne klær som passer godt og komfortabelt på babyen din. I tillegg til at klærne passer til babyens størrelse, har vi også sørget for at vårt store utvalg av premature babyklær er av virkelig god kvalitet. Klærne til de premature er nøye valgt ut slik at kvaliteten er helt i topp og kan ta vare på, og ikke minst varme den lille babyen.

Spar tid - spesifiser søket ditt for å finne de riktige klærne

Når det gjelder klær til den lille babyen, vet foreldre vanligvis nøyaktig hva som er best for din egen baby. Og dessuten er det ikke akkurat på tide at du har det mest når du har en nyfødt baby som trenger din oppmerksomhet døgnet rundt. Derfor anbefaler vi at du sparer tid ved å bruke filtreringssystemet vårt. Her kan du først sjekke om du leter etter klær til en gutt eller jente, eller etter unisex hvis du vil ha mer kjønnsnøytrale klær. I tillegg kan du selvfølgelig også sjekke hvilke størrelser du er interessert i, og dermed får du bare vist klærne som er tilgjengelige med dine kriterier. Du bør også være klar over hvilket materiale klærne er laget av. Mens noen ønsker å gi barna pustende bomull, går andre for ull eller silke. Hvis du leter etter spesifikt materiale, kan du begrense søket ditt her på siden. Vi har et stort utvalg av klær for premature babyer i mange forskjellige materialer, så det skal være noe for enhver smak, enten du er for blandingen av 85% ull og 15% silke, 100% ull eller om du bare går for de organiske bomull materialene. Gå tilbake til vårt utvalg av klær for babyer 0-1 år

Lukk igjen
Les mer
Filtrering her

Items 1 to 12 of 166 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Ascending Direction
14

Items 1 to 12 of 166 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Ascending Direction
14
Store