Sengetøy til baby

Sengetøy til babyer

De første årene av babyens liv bruker han eller hun mye av tiden på å sove. Enten om natten eller de mange lurene på dagtid. Det er derfor veldig viktig at du gir babyen de beste forholdene for en god søvn de første årene. Noe av det viktigste i denne forbindelse er nettopp sengetøyet.

Det er viktig ikke bare at sengetøyet er laget av gode materialer som passer godt til babyen din i løpet av alle timene han eller hun tilbringer under dynen, men også at babyens sengetøy er behagelig og mykt mot huden. I tillegg er det selvfølgelig også viktig at babyen din holdes varm under sin dyrebare søvn. På denne måten sikrer du at babyen din får en optimal søvn og kan hvile, noe som er noe av det viktigste for babyens utvikling og generelle velvære.

Se det store utvalget på Ugleunger av baby sengetøy

Her på Ugleunger tilbyr vi et bredt spekter av babysengetøy laget av organisk bomull. Du sørger for at materialet er bra for babyen din og ikke minst babyens hud, fordi den er organisk, og at det derfor ikke finnes kjemikalier eller annet usunt i sengetøyet. Dette er ekstremt viktig fordi babyen din bruker så mange timer om dagen på å ligge i sengetøy. I tillegg til det gode materialet, har vi også sørget for å ha et stort utvalg flotte fargede mønstre som er spennende å se på for babyen din, men som også ser søt ut når babyen din ligger og bobler under den varme dynen. Du kan velge mellom alt fra det ekstremt populære Scherfig Jungleprint, som har forskjellige jungel- og dyretrykk på. Du kan også velge mellom de forskjellige og kjente mønstrene i forskjellige fine farger fra merkevaren Katvig. Alt babysengetøy er tilgjengelig i størrelsen 70x100 centimeter.

Høy kvalitet i vårt utvalg

Felles for vårt store utvalg av sengetøy er, som sagt, det er laget av utrolig gode materialer i form av organisk bomull. Dette materialet i sengetøyet sikrer en ekstrem høy kvalitet. Og det deilige babysengetøyet i organisk bomull har også fått den meget anerkjente GOTS-sertifiseringen, som er en verdenskjent sertifisering. Til slutt er det også viktig å understreke at baby-sengetøyet vår er enkle å vaske, noe som er essensielt med babysengetøy fordi det raskt kan bli skittent. Babysengetøyet tåler derfor mange vask, og det er også ekstremt enkelt å få sengetøyet av og på.

Close it
Read more
Close it
per side

12 Produkter

Angi stigende retning
 1. Sengetøy baby lys lilla og lysebrun 70x100
  NOK  599,00
  See more
 2. Sengetøy baby lyseblå og lysebrun 70x100
  NOK  599,00
  See more
 3. Lyseblått og hvitt babysengetøy 70x100
  NOK  599,00
  See more
 4. Rosa og hvitt babysengetøy 70x100
  NOK  599,00
  See more
 5. Babysengetøy brun og hvit 70x100
  NOK  599,00
  See more
 6. Babysengetøy sort og hvit 70x100
  NOK  599,00
  See more
 7. Baby sengetøy organisk bomull Puzzle - 70x100
  NOK  599,00
  See more
 8. Babysengetøy med lilla og rosa gigaepler
  NOK  599,00
  See more
 9. Babysengetøy med turkise gigaepler
  NOK  599,00
  See more
 10. Ny
  Babysengetøy med store grønne epler
  NOK  599,00
  See more
 11. Ny
  Babysengetøy med røde epler
  NOK  599,00
  See more
 12. Babysengetøy med Scherfig-jungeltrykk
  NOK  599,00
  See more
per side

12 Produkter

Angi stigende retning