Votter

Finn varme og behagelige votter til babyen din

Det kan være litt av en utfordring å finne de riktige vottene for en liten baby, men de små hendene må holdes varme, og det er grunn til at votter er sterkt behov. Her hos Ugleunger kan du finne et stort utvalg votter til babyen din i mange materialer, farger og design, slik at du kan bevege deg utenfor trygt på tross av kule temperaturer.

Myke og behagelige votter til babyen din

En av utfordringene for en baby, er at han eller hun sannsynligvis ikke er helt fornøyd med å bruke dem. Ofte prøver babyer å ta votterne av igjen og igjen. Derfor er det veldig viktig å kjøpe de rette vottene til babyen som både er myke og behagelige for babyen din å ha på seg. Hos Ugleunger kan du kjøpe votter fra Joha, som er et merke hvor kvaliteten er helt topp.

I tillegg kan det være en fordel å kjøpe et par votter til babyen som er av et bestemt materiale, for eksempel 100% merinoull eller 100% myk ull, som begge er av god kvalitet. Imidlertid tilbyr vi et stort utvalg, og det er bare å utforske de forskjellige materialene slik at du kan finne akkurat det rette for babyen din.

God kvalitet som holder de små hendene varme over vinteren

I tillegg til den gode kvaliteten for å sikre at votterne er behagelige og myke for babyen din å ha på seg, sikrer de fine materialene også at babyens små hender garantert blir holdt varme. Og dette er en viktig faktor, spesielt i den kalde høsten og vintermånedene. Så hvis du kjøper en av de mange fine vottene, trenger du ikke å bekymre deg for om babyens hender holder seg varme når han eller hun går ut i barnevognen for å sove en lur.

Hvilken størrelse skal du velge?

Noen ganger kan det være veldig vanskelig å finne ut hvilken størrelse som passer til babyen din. Når det gjelder votter, kommer de i disse forskjellige størrelsene: 50/60, 70/80, 90/100. Den første størrelsen, 50/60, er for den helt nyfødte og den andre følger baby som han/hun vokser. Det er viktig at votterne ikke blir så store at de lett faller av den lille hånden igjen. Fra babyen din er over seks måneder, anbefaler vi også at du får noen votter der det også er med tommel. Det er større sannsynlighet for at babyen din faktisk vil ønske å holde dem på.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.