Les her om baby klær 0-1 år i høy dansk kvalitet.

Baby klær til de små

Kjøper baby klær til barnet dit virker umiddelbart som en tynn sak. Sannheten er imidlertid at det kan være litt av en jungel å navigere i markedets brede spekter av konkurransedyktige merkevarer som selger klær til de minste.

Å velge hvilke klær som passer best for barnets behov, er en veldig individuell sak. Vi tror derfor ikke at gjennom vår nettbutikk kan vi fortelle deg som foreldre hvilken type klær du skal kjøpe til babyen din. Å velge baby klær er i stor grad avhengig av smak og verdier om miljøet, miljømerking, etc. Det vi kan gjøre er imidlertid å veilede og fortelle om dine egne erfaringer - erfaringer som har resultert i utseendet og omfanget Ugleunger er i dag. På den annen side tror vi at vi kan gjøre en god del profesjonalitet og personlig service. Vi har vært en tur rundt jungelen av baby klær. Vi har vært i tvil og testet mange forskjellige klær for våre babyer, som har vært visuelt trendy, men også ikke egnet for barna våre, hud, varmeavledning, behov, etc. Vi har dermed dannet egne erfaringer om hvilke retningslinjer Vi tror det er verdt å vurdere når du kjøper baby klær - retningslinjer vi veier tungt og derfor vil dele med deg. Samtidig vet vi alt for utallige tekster, som du ikke virkelig kan lese når du allerede har en travel dag. For å legge til rette for lesingen av denne teksten har vi derfor valgt å dele følgende i små seksjoner som begynner med en del som heter «Vår første bekjentskap med klær til de aller minste babyene».

 

 

Vår første bekjentskap med klær til babyer 0-1 år.

For min del (Mikael) ble jeg først kjent med babyklær da vår første ugle Niko kom til verden. Som de fleste førstegangsforeldre, var jeg grønn på markedet og var egentlig ikke klar over hva jeg skulle gå for. Ordet "kropp" visste jeg, og et par strømpebukser var ikke rart for meg, men det jeg måtte gå rett på når jeg kjøpte babyklær var litt av en gåte. Selvfølgelig kom jeg etter det Niko vokste og flere og flere forskjellige babyklær skulle kjøpes. Jeg har kontinuerlig gjort mange opplevelser - erfaringer jeg har hatt i dag av klærkjøp for våre to yngste ugler, Maja og Mads. June har alltid hatt en følelse av å kjøpe baby klær, og jeg må innrømme at hun sikkert kan ta en stor del av æren for Maja og Mads gode smak.

Kvalitet og miljø

June og jeg har alltid lagt vekt på miljø og god kvalitet høyt. Å kjøpe klær generelt i god kvalitet er ikke noe vanskelig tilfelle i det hele tatt. Å finne babyklær i god kvalitet og samtidig rimelig, er på den annen side noe vanskeligere, siden pris og kvalitet er for det meste sammenhengende og uløselig knyttet. Med vår nettbutikk Ugleunger June og jeg ønsker å ha god kvalitet på å selge klær til blant annet den minste hvor kvaliteten er topp og prisen alltid er på et nivå som er rimelig.

Ifølge vår optikk kan kvaliteten på klærne ikke kompromitteres. Ettersom klærne på babyene ligger svært nær den delikate babyhuden, er det vår høyeste prioritet at matlinjen selv er god, pustende og ut av mange sy. Dette er spesielt for å forhindre at babyklærne forårsaker utslett, kløe og eksem. Klær av høy kvalitet er derfor et av våre store merkevare saker.

Baby hud er ofte ikke rik på naturlige fettstoffer og kan derfor lett tørke ut. Klærne kan raskt føles grovt og kløende, hvis kvaliteten på ullen eller bomull ikke er i toppen. Spesielt de små ullfibrene i babyklærne kan irritere den nye, fine, delikate huden.

Samtidig bidrar baby klær ull til temperaturen på babyens kropp og gjør hunden bedre pust. Ull i baby klær bidrar til å holde babyens hud varm og tørr. Hvis du har et veldig "varmt" barn som har en tendens til å svette, kan det være en fordel å velge babyklær som består av en blanding av ull / silke eller ull / bomullsmateriale.

Ull / bomull ull klær utgjør den rimeligste modellen av de to, og produseres ofte slik at ullen står overfor babyens hud og ullen slik at babyullen fortsatt har varmeregulerende effekt. Varmebehandlingseffekten i babyens slitasje oppnås alltid når de to lagene er sammenvevd.

Baby klær laget i ull / silke er litt dyrere, men fungerer også veldig bra. Vi har hatt mye glede av denne spesielle varianten for våre ugler. Silken ligner ullen, varmeregulerende og har naturlige fettstoffer i den. Barneklær laget av silke i kombinasjon med ull har derfor en viss selvrensende effekt og bør derfor ikke vaskes så ofte som babyklær av f.eks. Bomull. Ofte kan en lufting utendørs gjøre det.

Hvordan baby klær behandler babyens hud avhenger i stor grad av valg av materiale og kvalitet. June og jeg fant raskt ut våre favorittegenskaper i babyklær. Vi dro for noen få kriterier, for eksempel miljøvennlighet og overkommelig pris. Kriterier vi veier høyt profesjonelt når vi kjøper barneklær til Ugleunger, men også privat når våre egne barn skal kle seg. Vi har derfor valgt å samle et smalt utvalg som et produktspekter på Ugleunger - smalt, som vi personlig tror på disse merkene og kvaliteten de utgjør. Vi introduserer bevisst ikke våre kunder til et vell av merkevarer i babyklær. Vi kunne lett ha mange konkurrerende merketeklær på vår nettbutikk, noe som kan generere større salg, men dette er ikke viktig for oss. Viktigst av alt er det god kvalitet på baby klærne. Vi tror at den rene kvaliteten på ull, silke og bomull er best for barnas hud.

sikkerhet

Baby klær og sikkerhet er kanskje ikke to ting som oftest kobles til - i alle fall er det så uendelig viktig at sikkerheten er topp. Derfor anbefaler vi at du som foreldre stiller krav til babyklær. Fra babyens 0-1 år er utviklingen enorm, og dette stiller mange krav til valg av babyklær. Barnet kontrollerer kontinuerlig koordinasjonen mellom hender og øyne. Etter hvert som barnet utvikler seg, testes motoren stadig mer, og noen barn kan selv ta sitt første skritt innen denne tidsrammen. Barneklærne må derfor passe denne utviklingen og sikre ikke bare sikkerhet, men også komfort og høy funksjonalitet.

Når vi kjøper babyklær til Ugleunger, har vi alltid spørsmålet om sikkerhet frisk i minnet. Det er viktig at det ikke er lange stenger, stropper osv. på baby klærne. For eksempel, hvis barnet har på seg bukser eller bukser med stropper på den, er det viktig at stroppene er stramme og at barnet ikke har mulighet til å åpne dem. Stramme kanter, bånd og ubehagelige masker på babyens slitasje er også viktige for å unngå, da emner som disse kan forringe blodsirkulasjonen. Bevegelse og komfort er, etter vår mening, svært konsistent.

Trend vs komfort

June og jeg viser mange kategorier i baby klærne - alt fra undertøy til varme yttertøy. Det er vårt inntrykk at mange foreldre, inkludert oss selv, vil kjøpe baby klær som utstråler en viss trend og stil. Mange av våre foreldre vil at barna våre skal være til stede - slik at utseendet på baby klær er ofte viktig.

Trend og komfort trenger ikke nødvendigvis å være to motsetninger. Babyklær kan være deilig mens det er praktisk. Praktisk og behagelig for baby, for foreldrene og vaskemaskinen, og ikke minst for det visuelle uttrykket. For å få dette til å skje, bærer June og jeg ofte barneklær i farger og mønstre - spesielt de fasjonable stripene, vi er lykkelige i år J. Uansett om babyklærne er stripete eller prikkede, blå, gule eller hvite, er det viktigste av alt det tilbyr for liv, velvære og glade dager.

Vi håper at denne lille skrivingen om klær i det minste har inspirert deg og ønsker å utforske jungelen av baby klær selv. Produktene du finner her på Ugleunger er produkter June, og jeg kan stå 100 prosent når det gjelder sikkerhet, kvalitet, miljø eller overkommelig pris. Hvis du er i tvil eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte. Vi vil hjelpe deg på best mulig måte.

Med vennlig hilsen

June og Mikael - Ugleunger