Organisk

Organiske barneklær

Her hos oss er vi veldig kvalitetsbevisste og vi vil alltid foretrukket den gode kvaliteten i valg av materiale fremfor design. Heldigvis spesialiserer merker som Katvig og Joha seg i miljøvennlige økologiske produkter, der design passer godt til tidsånden. Derfor, i vår optikk, kan du enkelt kjøpe deilige design, og fremdeles ikke gå på kompromiss med god, organisk kvalitet. Ved å kjøpe klær i for eksempel organisk bomull, sikrer du at barnets hud blir gitt de beste forholdene mens du støtter miljøet.

Til daglig hører vi mye om økologi og bærekraft, og de fleste er enige om at alle bør gjøre så mye som mulig for å ivareta miljøet så godt som mulig. Dessverre er mange ikke klar over at økologi ikke bare finnes i supermarkedet.

Organiske klær kan også kjøpes i klær-industrien. Her betyr økologi i utgangspunktet det samme; færre kjemikalier og redusert sløsing med ressurser. Siden den tradisjonelle klærindustrien er kjent for sitt store forbruk av kjemikalier og utrolig sløsing med ressurser, er organiske barneklær en flott måte å ivareta miljøet på. Samtidig er det sunnere for barna å ha på seg fordi de unngår å utsette huden for mange kjemikalier.

Organiske barneklær er flere fordeler

Det har blitt veldig populært blant foreldre å kjøpe økologiske klær til barna sine. Etter hvert som flere og flere begynner å bevege seg inn i miljø og klima, blir vi også mer bevisste på hvordan vi kan redusere miljøavtrykket vårt. Her kan det å velge organiske klær til fordel for andre klær være en åpenbar mulighet til å ta bedre vare på miljøet. Mange eksperter er enige om at klesindustrien er en av de største skyldige når det gjelder miljøpåvirkning. De mener derfor at alle bør redusere klærforbruket og investere mer i klær av materialer som er skånsomme for miljøet.

Samtidig er flere foreldre bekymret for kjemikaliene som noen ganger er inkludert i produksjonen av klær. Denne bekymringen kan unngås ved å investere i organiske klær til barn, der problemet med skadelige stoffer ikke gjelder.

Dermed er det flere fordeler med organiske barneklær - både fordeler for det enkelte barn og fordeler for hele kloden.

Organiske klær for barn får stadig større popularitet hjemme

Organisk klær for barn er bra for barna selv og for miljøet som helhet. Dette er bare noen av fordelene med organisk klær, men i virkeligheten er det flere andre grunner til at organisk klær har blitt så populært de siste årene.

Organiske klær har ofte en mye høyere levetid enn andre klær, ettersom høye kvalitetskrav stilles i produksjonen av øko-klær. Materialene er nøye valgt for å sikre lengre holdbarhet, og det er derfor organiske barneklær er å foretrekke.

Barn er ofte fulle av energi, og deres energipakkede aktiviteter gjør at de også trenger klær som kan vare litt. Hvis du er lei av at barneklær ikke varer mer enn en enkel tur på lekeplassen, kan det være en god ide å bytte til organisk klær.

Som en bonus er organiske klær for barn ofte ekstra behagelige å ha på seg. Disse årsakene er også blant årsakene til at organiske barneklær har blitt så populære i Danmark.

Vi selger økologiske klær for barn i detaljhandelen

Mange tror at organiske klær er mye dyrere enn andre typer klær, da høy kvalitet ofte betyr høyere priser. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfelle. Det er faktisk mulig å finne organiske barneklær til fornuftige priser.

Vårt utvalg av organiske klær for barn er bredt, og du finner alt til rimelige priser. Du vil ofte kunne finne organiske klær til barn i detaljhandelen , hvor det er mye penger å spare på klær til de små. Hvis du må kjøpe nye klær til barnet ditt, eller planlegger å gi klær i gave, kan du ofte være heldig som finner virkelig gode utsalgspriser hos oss.

Blant våre mest populære merker finner du Joha og Katvig. Joha spesialiserer seg på klær for hele familien og er kjent for å tilby høykvalitets klær med søte design. Dermed kan både barn og voksne glede seg over deilige miljøklær, og Joha skaper vakre stiler for mennesker i alle aldre. Klærne er moderne, laget av de beste materialene og produsert under riktige forhold som ikke skader miljøet i samme grad som tradisjonell klesproduksjon. Finn øko-klær fra Joha via lenken.

Merket Katvig lager økologiske bomullsklær til barn og er også et av våre mest populære merker. Katvig selger både organiske klær i nøytrale farger og med de søteste mønstrene, så det er definitivt noe for enhver smak. Organiske barneklær fra Katvig er laget av organiske fibre, og målet her er at over 95% av fibrene må være organiske. Så du kan trygt kjøpe økologiske klær til barn fra Katvig.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-24 of 369

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. Kjole Rosa Bordeaux i organisk ull med epleutskrift
  284,25 NOK Vanlig pris 379,00 NOK
 2. Undertøysett blå organisk ull med epletrykk
  209,25 NOK Vanlig pris 279,00 NOK
 3. Leggings blå organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 4. Leggings Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 5. Bluse blå organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 6. Bluse Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 7. Blusblå og lyseblå organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 8. Bluse Rosa i organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 9. Massiv blå organisk ull med epletrykk
  291,75 NOK Vanlig pris 389,00 NOK
 10. Fyldig Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  291,75 NOK Vanlig pris 389,00 NOK
 11. Kroppsblå organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 12. Body Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 13. Leggings grå organisk bomull med isbjørn
  134,25 NOK Vanlig pris 179,00 NOK
 14. Kjole grå organisk bomull med isbjørn
  284,25 NOK Vanlig pris 379,00 NOK
 15. Bluse rå hvit organisk ull med små sauer
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 16. Bluse grå organisk bomull med isbjørn
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 17. Leggings rå hvit organisk ull med små sauer
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK

Items 1-24 of 369

Page
per side
Set Ascending Direction