Organisk

Organiske barneklær

Her hos oss er vi veldig kvalitetsbevisste og vi vil alltid foretrukket den gode kvaliteten i valg av materiale fremfor design. Heldigvis spesialiserer merker som Katvig og Joha seg i miljøvennlige økologiske produkter, der design passer godt til tidsånden. Derfor, i vår optikk, kan du enkelt kjøpe deilige design, og fremdeles ikke gå på kompromiss med god, organisk kvalitet. Ved å kjøpe klær i for eksempel organisk bomull, sikrer du at barnets hud blir gitt de beste forholdene mens du støtter miljøet.

Til daglig hører vi mye om økologi og bærekraft, og de fleste er enige om at alle bør gjøre så mye som mulig for å ivareta miljøet så godt som mulig. Dessverre er mange ikke klar over at økologi ikke bare finnes i supermarkedet.

Organiske klær kan også kjøpes i klær-industrien. Her betyr økologi i utgangspunktet det samme; færre kjemikalier og redusert sløsing med ressurser. Siden den tradisjonelle klærindustrien er kjent for sitt store forbruk av kjemikalier og utrolig sløsing med ressurser, er organiske barneklær en flott måte å ivareta miljøet på. Samtidig er det sunnere for barna å ha på seg fordi de unngår å utsette huden for mange kjemikalier.

Organiske barneklær er flere fordeler

Det har blitt veldig populært blant foreldre å kjøpe økologiske klær til barna sine. Etter hvert som flere og flere begynner å bevege seg inn i miljø og klima, blir vi også mer bevisste på hvordan vi kan redusere miljøavtrykket vårt. Her kan det å velge organiske klær til fordel for andre klær være en åpenbar mulighet til å ta bedre vare på miljøet. Mange eksperter er enige om at klesindustrien er en av de største skyldige når det gjelder miljøpåvirkning. De mener derfor at alle bør redusere klærforbruket og investere mer i klær av materialer som er skånsomme for miljøet.

Samtidig er flere foreldre bekymret for kjemikaliene som noen ganger er inkludert i produksjonen av klær. Denne bekymringen kan unngås ved å investere i organiske klær til barn, der problemet med skadelige stoffer ikke gjelder.

Dermed er det flere fordeler med organiske barneklær - både fordeler for det enkelte barn og fordeler for hele kloden.

Organiske klær for barn får stadig større popularitet hjemme

Organisk klær for barn er bra for barna selv og for miljøet som helhet. Dette er bare noen av fordelene med organisk klær, men i virkeligheten er det flere andre grunner til at organisk klær har blitt så populært de siste årene.

Organiske klær har ofte en mye høyere levetid enn andre klær, ettersom høye kvalitetskrav stilles i produksjonen av øko-klær. Materialene er nøye valgt for å sikre lengre holdbarhet, og det er derfor organiske barneklær er å foretrekke.

Barn er ofte fulle av energi, og deres energipakkede aktiviteter gjør at de også trenger klær som kan vare litt. Hvis du er lei av at barneklær ikke varer mer enn en enkel tur på lekeplassen, kan det være en god ide å bytte til organisk klær.

Som en bonus er organiske klær for barn ofte ekstra behagelige å ha på seg. Disse årsakene er også blant årsakene til at organiske barneklær har blitt så populære i Danmark.

Vi selger økologiske klær for barn i detaljhandelen

Mange tror at organiske klær er mye dyrere enn andre typer klær, da høy kvalitet ofte betyr høyere priser. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfelle. Det er faktisk mulig å finne organiske barneklær til fornuftige priser.

Vårt utvalg av organiske klær for barn er bredt, og du finner alt til rimelige priser. Du vil ofte kunne finne organiske klær til barn i detaljhandelen , hvor det er mye penger å spare på klær til de små. Hvis du må kjøpe nye klær til barnet ditt, eller planlegger å gi klær i gave, kan du ofte være heldig som finner virkelig gode utsalgspriser hos oss.

Blant våre mest populære merker finner du Joha og Katvig. Joha spesialiserer seg på klær for hele familien og er kjent for å tilby høykvalitets klær med søte design. Dermed kan både barn og voksne glede seg over deilige miljøklær, og Joha skaper vakre stiler for mennesker i alle aldre. Klærne er moderne, laget av de beste materialene og produsert under riktige forhold som ikke skader miljøet i samme grad som tradisjonell klesproduksjon. Finn øko-klær fra Joha via lenken.

Merket Katvig lager økologiske bomullsklær til barn og er også et av våre mest populære merker. Katvig selger både organiske klær i nøytrale farger og med de søteste mønstrene, så det er definitivt noe for enhver smak. Organiske barneklær fra Katvig er laget av organiske fibre, og målet her er at over 95% av fibrene må være organiske. Så du kan trygt kjøpe økologiske klær til barn fra Katvig.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-24 of 659

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. Leggings i grønn salvie og økologisk bomull med satellittprint
  199,00 NOK
  50 60 70 80 90 100 110 120
  Se mer
 2. Leggings i brun ull og organisk bomull med blomstertrykk
  199,00 NOK
  50 60 70 80 90 100 110 120
  Se mer
 3. Elefanthue i grønn salvie og økologisk bomull med satellittprint
  179,00 NOK
  41CM 45CM 48CM 50CM 52CM
  Se mer
 4. Elefanthue i brun ull og organisk bomull med blomstertrykk
  179,00 NOK
  41CM 45CM 48CM 50CM
  Se mer
 5. Hjelmlue i grønn ull og økologisk bomull med satellittprint
  99,00 NOK
  34CM 37CM 41CM 45CM 48CM 50CM
  Se mer
 6. Hjelmluei brun ull og organisk bomull med blomstertrykk
  99,00 NOK
  34CM 37CM 41CM 45CM 48CM 50CM
  Se mer
 7. Kjole i brun ull og organisk bomull med blomstertrykk
  329,00 NOK
  60 70 80 90 100
  Se mer
 8. Bluse i brun ull og organisk bomull med blomstertrykk
  199,00 NOK
  60 70 80 90 100 110 120
  Se mer
 9. Hel dress i hvit og kobberfarget ull og organisk bambus
  299,00 NOK
  50 60 70 80 90 100
  Se mer
 10. Elefantlue i off-white og grønn ull og organisk bambus
  169,00 NOK
  41CM 45CM 48CM 50CM 52CM 54CM
  Se mer
 11. Elefantlue i hvit og kobberfarget ull og organisk bambus
  169,00 NOK
  41CM 45CM 48CM 50CM 52CM 54CM
  Se mer
 12. Hjelmlue i hvit og kobberfarget ull og organisk bambus
  129,00 NOK
  34CM 37CM 41CM 45CM
  Se mer

Items 1-24 of 659

Page
per side
Set Ascending Direction