nattøy

Nattøy for barn

Leter du etter mykt, ergonomisk og slitesterkt nattøy for barn? Da kan vi fortelle deg at du har valgt å klikke på riktig nettsted. Vi har et stort utvalg nattøy for de yngste i familien.

Vi er av den oppfatning at hvert barn fortjener et deilig sett med nattøy, og derfor selger vi nattøy til priser der alle kan delta. Felles for alt nattøyet vi selger i butikken er at kvaliteten og komforten er på topp. Nattøyet vårt for barn er uten tette ribbkant, sømmer og andre elementer som kan forstyrre barnet og forstyrre nattesøvnen.

Vårt utvalg av nattøy er bredt-vi selger alt fra nattkjoler og nattkjoler til t-skjorter, undertrøyer, langermede bluser og mye mer. Nattøyet er hovedsakelig dedikert til barn i aldersgruppen 6-12 år. Hvis du har et barn i den aldersgruppen, så har vi definitivt nattøy som passer ham eller henne.

Nattøy skaper trygghet og velvære for de minste

Nattøy er ikke bare nattøy.

Vi tror at nattøy er et must-ha i stedet for en hyggelig å ha for barna. Nattøyet fra vårt sortiment bidrar til å skape trygghet og velvære for barnet. Dette får ikke bare barnet til å føle seg mer komfortabelt, men kan også ha en positiv innvirkning på barnets nattesøvn. For at barnet skal sove komfortabelt og uforstyrret, spiller nattøyet en stor rolle - og derfor anbefaler vi ikke å gå på kompromiss.

Nattøy er imidlertid ikke bare praktisk om natten. Det er også åpenbart å finne ut når barnet skulle ha lest historien om sengetid om kvelden eller skulle slappe av på ettermiddagen etter en lang dag på skolen. Ja, faktisk kan man bruke nattøy i mange forskjellige kombinasjoner, og derfor bør det finnes i hvert barns garderobe.

Eier barnet ditt ikke allerede et nattsett eller annet nattøy? Da er det til rett tid. Heldigvis er det aldri for sent å skjemme bort barnet ditt med ergonomisk nattøy.

Uglerunger har alltid et bredt utvalg av nattøy for barn

Ugleunger har, som du sikkert allerede vet, et stort utvalg klær til barn og babyer. I den anledning er nattøy selvfølgelig ikke noe unntak. Vi vil våge å påstå at vi har nattøy for enhver smak, så ta bare noen minutter å gå gjennom utvalget.

Felles for alle elementene du finner i kategorien nattøy er at vi har valgt alle elementene nøye. Vi selger bare nattøy som vi kan kjøpe og la barna våre bruke. Nattøyet er designet, utviklet og produsert av to anerkjente merker - Joha og Katvig. Det er to klesprodusenter som alltid leverer varen, så du kan være helt trygg ved å kjøpe nattøy til barn fra enten Joha eller Katvig.

Vårt utvalg av nattøy for barn kan selvfølgelig variere fra sesong til sesong, men vi lover at vi alltid har mye interessant nattøy for både jenter og gutter. Hvis du også vil bli holdt oppdatert om hvilke nye varer vi får hjem, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan gjøre dette nederst på nettstedet vårt, der du bare trenger å skrive inn navn og e -postadresse.

Vi streber etter å ha nattøyet vårt på lager i alle størrelser, men utsolgte størrelser kan forekomme. Du er velkommen til å kontakte oss hvis ønsket vare er utsolgt.

Nattøy for jenter

Ugleunger selger naturligvis nattøy for både jenter og gutter. Hvis du vil bli presentert for nattøyet som er dedikert til jenter, må du krysse av for Jente øverst til venstre. Du kan også sjekke Unisex hvis du vil se nattøyet som kan brukes av begge kjønn.

Nattøyet vårt for jenter inkluderer bl.a. nattkjoler, pyjamasett og andre deilige varer i vakre farger. Nattøyet kommer i farger som faller i de fleste jentes smak. Disse inkluderer om farger som rosa, rosa, lilla og hvitt.

Mange av nattøyene til jenter tilbyr ikke bare søte farger, men også vakre utskrifter. Det kan f.eks. være trykk som epler, kaker og andre søte motiver. Det er imidlertid også mulig å kjøpe ensfargede nattøy uten trykk, hvis du ønsker det.

Jenter i aldersgruppen 6-12 år vet ofte hva de vil, hvorfor du kan ta med deg jenta din for råd når du skal kjøpe ny nattkjole eller lignende.

Nattøy for gutter

Leter du etter nattøy til gutten din? Og er gutten din mellom 6 og 12 år? I så fall har vi definitivt noen nattøy som passer ham og faller i hans smak. Bare merk av for Boy og / eller Unisex for å utforske vårt utvalg av nattøy for gutter.

I motsetning til nattøy for jenter, som tilbyr mange farger og motiver, er nattøy for gutter mer nøytral og dempet. På den annen side er kvalitet og komfort det viktigste.

Nattøyet vårt for gutter består hovedsakelig av pyjamasett og undertrøyer. Dette er noe som vil glede de fleste guttbarn.

Vårt utvalg av nattøy for gutter utvides og oppdateres regelmessig, så vi kan bare oppfordre deg til å følge med. Det er imidlertid veldig tenkelig at det ideelle nattøyet for barnet ditt allerede finnes i vårt sortiment.

Nattøy for barn i flere størrelser

Vi ønsker å tilby det beste

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

17 Produkter

per side
Set Ascending Direction
 1. -25%
  Pyjamas lysegrønn økologisk bomull og blomsterprint
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
  Se mer
 2. -25%
  Pyjamas økologisk grønn bambus med sebratrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
  Se mer
 3. Pyjamas i beige organisk bomull
  399,00 NOK
  Se mer
 4. Pyjamas gråfarget organisk bomull
  399,00 NOK
  Se mer
 5. Pyjamas i organisk grønfarget bomull
  399,00 NOK
  Se mer
 6. -25%
  Pyjamas sett i turkis med mikro-epleprint
  246,75 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
  Se mer
 7. -25%
  Rosa pyjamas sett med mikro eple utskrift
  246,75 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
  Se mer
 8. -25%
  Rosa nattkjole med mikro-eple utskrift
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
  Se mer
 9. -25%
  Pyjamassett med brune og lyseblå miniepler
  246,75 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
  Se mer
 10. -25%
  Pyjamassett med rosa og brune miniepler
  246,75 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
  Se mer
 11. Mørkeblå pyjamas i bambus
  369,00 NOK
  Se mer
 12. lyserosa pyjamas i bambus
  369,00 NOK
  Se mer
 13. -50%
  Lyserosa og lilla økologisk bomullskjole
  124,50 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
  Se mer
 14. -25%
  Pyjamassett i turkisgrønn til gutt
  246,75 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
  Se mer
 15. -25%
  Pyjamassett til jente med lilla epler
  246,75 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
  Se mer
 16. Undertrøye med ermer i grå ull
  279,00 NOK
  Se mer
 17. Undertrøye med ermer i råhvit ull
  279,00 NOK
  Se mer

17 Produkter

per side
Set Ascending Direction