Handelsvilkår på Ugleunger

 

Generelle opplysninger
Juridisk navn: Ugleunger.dk v/Mikael Hansen
Organisasjonsform: Enkeltmannsforetak
Norsk Org. nr. 819 983 232 (Dansk CVR nr. 34926808)
Adresse: Krotoften 31 45, 4140 Borup, Danmark.
E-postadresse: info@ugleunger.dk
Telefonnummer: +45 71990398

 

Betaling med Vipps og kredittkort:
Du kan betale med Vipps. Velg denne form i betalingsvindu. Ved alle kredittkortbetalinger vil vi først heve beløpet når varene er sendt fra vårt lager. Vi aksepterer følgende kort: VISA, MasterCard, Maestro, Apple Pay hvis du handler fra en IOS enhed. Vi tar ikke kortgebyr!

 

Returnering. 30 dages returrett
Du skal sende din ordreretur til oss uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter du har meddelt oss at du ønsker å angre kjøpet. Du skal stå for de direkte utgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal pakkes i forsvarlig innpakning på samme måte som ved mottak.

Husk at det kan påløpe ekstraomkostninger hos det norske tollvesenet før du kan sende varen til oss.

Er du i tvil kan du kontakte oss på info@ugleunger.dk eller på: +45 71990398.

 

Refusjon av kjøpsbeløpet.
Hvis du angrer på kjøpet kan du kontakte oss slik at vi i fellesskap kan finne den beste løsningen for returforsendelse. Det er ofte kostbart å få varene returnert til Norge.

Hvis du sender varen tilbake og vi belastes en ekstra kostnad i forbindelse med. toll, trekker vi denne avgiften før vi tilbakebetaler beløpet til deg.

 

Hvis du angrer på kjøpet skal varen sendes til:

Ugleunger.dk v/Mikael Hansen
Krotoften 31
4140 Borup
Vi mottar hverken pakker uten levering eller pakker sendt per etterkrav.

 

Levering:
Vi benytter oss av GLS ved alle leveranser fra Danmark til Norge. Det er Posten Norge som leverer helt frem til din adresse.

Pris for levering er 119 kroner (Alt inkludert og ingen ekstra toll)

Fri frakt ved kjøp over 1000 kroner (Alt inkludert og ingen ekstra toll)

 

Priser og moms (MVA):
Alle priser i vår nettbutikk er angitt i norske kroner og er inklusiv MVA (moms)

 

Reklamasjon:
Vi er svært omhyggelige ved pakking av dine varer. Men vi er bare mennesker, og det kan oppstå feil også fra vår side. Hvis du har mottatt feil varer selv om bestillingen var korrekt, kan du kontakte oss. Vi finner den beste løsningen i fellesskap.

 

Informasjonskapsler på ugleunger.no:
Vi benytter oss av informasjonskapsler utelukkende for å optimalisere våre nettsider, og samtidig gi deg den beste brukeropplevelsen. Dessuten bruker vi informasjonskapsler til måling og analyser av all trafikk på våre nettsider.

 

Annen form for sporing og automatisering:
Vi bruker Google Analytics til å analysere all trafikk på våre nettsider. Vi kan bruke automatiserte e-postutsendelser på bakgrunn av din atferd i vår nettbutikk. Dette gjør vi kun for å sende deg nyttig og relevant informasjon når du har bruk for det. Vi leser og måler varer du har lagt i handlekurven.

 

Personopplysninger:
For å inngå en avtale med oss trenger vi følgende opplysninger fra deg:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-postadresse.
Vi registrerer dine personopplysninger med det formål å kunne levere varer til deg.
Personopplysningene registreres hos Ugleunger.dk v/Mikael Hansen og oppbevares i fem år, hvoretter opplysningene slettes.

Den dataansvarlige på www.ugleunger.no er eier og innehaver Mikael Haugaard Bakkendorf Hansen.

Som registrert hos Ugleunger.dk v/Mikael Hansen har du alltid rett til å komme med klager på registreringen. Du har også rett til å se hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Disse rettighetene har du etter persondataloven, og henvendelser i forbindelse med dette rettes til: info@ugleunger.dk. Les mer om vår personopplysninger her

 

Klageadgang.
Hvis du vil klage på ditt kjøp skal du rette en henvendelse til Mikael Haugaard Bakkendorf Hansen på info@ugleunger.dk eller telefon +45 71990398.

 

Handelsvilkårene ble sist oppdatert den 01-12-2022