Joha

Joha klær for hele familien

Når våre flotte barn trenger nye baby- og barneklær, er det visse standarder og krav som de må overholde. Det skal være i god form, være funksjonell og ikke plage barna våre i leken eller når de er i idrett. Johas barneklær oppfyller disse kravene. Vi som foreldre kan trygt ta på våre babyer og barn sine deilige klær. Joha lager også nydelige stiler for både voksne kvinner og voksne menn. Johas kleskolleksjon er merket med EU-blomsten, som sikrer deg en miljøvennlig produksjon. Bomullsklærne har god passform - er ultramyk og behagelig å ha på. Joha ull har veldig spesifikke absorberende evner og plager ikke på noen måte. Johas barneklær er av høy kvalitet til gode priser.

Joha er et trygt valg

Joha utmerker seg med mange viktige parametere. Først og fremst er dette en barneklesprodusent med mange års erfaring. Selskapet ble grunnlagt i 1963 og har levert barneklær og babyklær av høy kvalitet i mer enn 55 år. Mye har skjedd over tid, men det kompromissløse fokuset på kvalitet og ergonomi har fortsatt. Derfor kan det ikke komme som en stor overraskelse for deg at Joha fortsetter å være blant de mest populære barneklesmerkene her. Hvis du er foreldre til ett eller flere barn, har du definitivt møtt det anerkjente merket opptil flere ganger.

Joha er et dansk selskap, men det betyr ikke at barne- og babyklær bare selges på det danske markedet. I dag er selskapet til stede i et stort antall markeder, som i tillegg til det danske markedet inkluderer. teller det tyske, belgiske, norske og finske markedet. Listen over forhandlere har lenge vært rundt 1000.

Barneklesprodusenten utmerker seg ikke bare ved å være dansk og ha høyt fokus på kvalitet. Joha er også kjent for sine fantastiske stiler, miljøvennlig produksjon og god passform. Alt dette er med på å gjøre Joha til et trygt valg av barneklesmerke.

Ugleunger holder deg oppdatert med de siste samlingene

Hos Ugleunger bringer vi et bredt utvalg av klær til den minste familien. I stedet for å forhandle om en verden av forskjellige merker, har vi valgt å velge noen av de beste når det gjelder kvalitet, passform og design. Av denne grunn, vi valgt å selge Joha-klær, som tilfredsstiller de fleste forbrukernes behov og ønsker. Akkurat nå tilbyr vi over 2000 produkter fra danske Joha - som burde være en fin mulighet til å finne akkurat de riktige klærne.

På denne siden vil du alltid kunne holde deg oppdatert med de nyeste produktene. Flere ganger i året har vi gleden av å lansere nye spennende kolleksjoner. Du kan finne den siste vinterkolleksjonen og sommerkolleksjonen på lenkene som følger med.

Hvis du vil ha en direkte melding når vi mottar nye varer fra Joha, kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev nederst på nettstedet. Vi trenger bare navn og e-postadresse.

Utvalget spenner vidt - fra elefanthatter til kjeledresser / drakte

Joha-klær spenner veldig gradvis. Produsenten er best kjent for å designe, utvikle og produsere barneklær og babyklær, men komiteen består egentlig av klær for menn og kvinner . Så det er muligheten til å kjøpe klær til hele familien fra ett og samme merke. Selvfølgelig er kvalitetsklær garantert, uansett om du kjøper klær til barn eller voksne.

Selv om Joha også lager klær for voksne, skal det ikke være noen tvil om at de spesialiserer seg på barne- og babyklær. Hvis du er interessert i å kle barnet ditt godt til hverdagens problemer, vil du ha en god venn i Joha og klærne deres. For å nevne noen få av kategoriene, kan du kjøpe bluser, bukser, sol hatter, støvler, cardigans, elefant hatter og Joha dresser. Takket være det store utvalget, kan du kle barnet ditt godt fra topp til tå.

Joha klær til gunstige priser

Et stort utvalg av Joha-klær til konkurransedyktige priser - dette får du fra Ugleunger.

Selv om kvalitet koster, er det ikke nødvendig å betale overpris for ullklær. På www.ugleunger.no ønsker vi å være din foretrukne leverandør av moderne klær, og det er grunnen til at prisene våre er på et fordelaktig nivå.

Hvis du landet på denne siden fordi du vil spare penger på klær fra Joha, kan du med rette besøke vårt digitale outlet , hvor det vrimler av uimotståelige tilbud. Gjennom dette uttaket kan du ofte spare 40% på kule stiler. Salget blir ofte oppdatert med nye tilbud, så følg med og se frem til å gjøre en god avtale.

Derfor er ullklær å foretrekke

Joha garanterer ullklær av høyeste kvalitet. Dette har gradvis gått opp for de fleste danske barnefamilier. Hvis du ikke er klar over egenskapene til ull, vil vi gjøre dette tydeligere.

Joha ullklær er populært og har holdt på i lang tid - av flere åpenbare grunner. Ullklærne har den imponerende egenskapen at den både kan holde varmen på kalde dager og avgi varme ved behov. Dette lar deg bruke ullklær hele året. Ikke mange materialer har de samme temperaturkontrollegenskapene.

Hvis du handler etter klær fra Joha, ikke bekymre deg for at klærne klør og klør. Her er du garantert en god ullkvalitet som vil føle deg komfortabel mot huden din. For eksempel. Merinoull er kjent for å være veldig myk og behagelig.

Dernest er det uunngåelig å nevne kvalitet og holdbarhet. Joha ullklær sitter ikke bare pent og komfortabelt, men kan også skryte av å holde i både farge og form. Derfor, med riktig vask og stell, kan man forvente at klærne leverer lang levetid. I denne forbindelse er det lurt å lese og følge vask- og tørkeinstruksjonene.

Vil du også skjemme bort familien med Joha ullklær? Så kom inn på siden og opplev vårt enorme utvalg.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-24 of 1325

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. Leggings blå ull-silke med ribbeform
  299,00 NOK
  Se mer
 2. Hals blå ull-silke med ribbeform
  139,00 NOK
  Se mer
 3. Lue blå ull-silke med ribbeform
  139,00 NOK
  Se mer
 4. Boxershorts blå ull-silke med ribbeform
  169,00 NOK
  Se mer
 5. Blå ull-silke bluse med ribbet form
  299,00 NOK
  Se mer
 6. Underskjorte blå ull-silke med ribbet form
  199,00 NOK
  Se mer
 7. Elefantlue med knapper i mørkeblå ull og sebrastriper
  249,00 NOK
  Se mer
 8. Elefantlue med knapper mørk rød ull og sebra striper
  249,00 NOK
  Se mer
 9. Hals mørkeblå ull og sebrastriper
  149,00 NOK
  Se mer
 10. Hals mørk rød ull og sebra striper
  149,00 NOK
  Se mer
 11. Beanie mørkeblå ull og sebra striper
  149,00 NOK
  Se mer
 12. Beanie mørk rød ull og sebra striper
  149,00 NOK
  Se mer
 13. Heldress mørkeblå ull og sebrastriper
  599,00 NOK
  Se mer
 14. Heldress mørkerød ull og sebrastriper
  599,00 NOK
  Se mer
 15. Bukser tykk ull mørkeblå ull fra Zebra-serien
  299,00 NOK
  Se mer
 16. Bukser tykk ull mørkerød ull fra Zebra-serien
  299,00 NOK
  Se mer
 17. Cardigan mørkeblå ull og sebrastriper
  399,00 NOK
  Se mer
 18. Cardigan mørk rød ull og sebra striper
  399,00 NOK
  Se mer
 19. -40%
  Heldress mørkeblå vattert økologisk bomull
  299,40 NOK Vanlig pris 499,00 NOK
  Se mer
 20. -40%
  Booties mørkeblå vattert økologisk bomull
  89,40 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
  Se mer
 21. -40%
  Sommerdress korte ermer og bred bleie - hvit og mørkeblå ull-silke med hvaltrykk
  167,40 NOK Vanlig pris 279,00 NOK
  Se mer
 22. -40%
  Sommerdress hvit og mørkeblå ull-silke med hvaltrykk
  167,40 NOK Vanlig pris 279,00 NOK
  Se mer
 23. -40%
  T-skjorte hvit og mørkeblå ull-silke med hvaltrykk
  119,40 NOK Vanlig pris 199,00 NOK
  Se mer
 24. -40%
  Kjole mørk høstrød vattert økologisk bomull
  209,40 NOK Vanlig pris 349,00 NOK
  Se mer

Items 1-24 of 1325

Page
per side
Set Ascending Direction