Velgørenhetskonsept sammen med JOHA og Julie Berthelsen

Veldedighet sammen med Joha og Julie Berthelsen. Joha lanserer velgørenhetskonceptet sammen med den grønlandsk-danske sanger Julie Berthelsen - og Ugleunger er inkludert.

Det handler om Joha å gi klær til grønlandske barn som har problemer hver gang du kjøper en stil fra denne samlingen. Julie har alltid ønsket å gjøre en forskjell og hjelpe barn i sitt hjemland hvor hun ble født. Hun er mor til to flotte barn. Hun begynte å være interessert i barnemote og i noen år ønsket hun et slikt samarbeid. Vi er stolte av å presentere denne deilige samlingen som er produsert i deilig ull-bambus blanding.

Ugleunger har til og med grønlandske røtter.

Foruten vi trodde det er et geni-konsept for å hjelpe barn som har det vanskelig, har vi stor interesse for bare Grønland. En halv av Ugleunger (jeg, Mikael) har faktisk røtter fra Grønland. Min bestefar (Avat Kleist) er grønlender og i mange år komponerte han en komponist og komponerte mange grønlandske sanger. I tillegg hadde han i flere år vært instrumental i det grønlandske koret, hvor flere senere brøt ut og sang på Avat-koret. Det er derfor fra min bestefar og fars side at jeg har grønlandske røtter. Det er en stor glede at vi kan tilby deg et slikt konsept i samarbeid med JOHA og Julie Berthelsen. Du kan klikke her for å se hele samlingen, og vi har kjøpt hele hjemmet til denne samlingen, som var mulig for oss.

Her er noen bilder fra serien, alle lånt med aksept fra Joha A/S.