Joha klærprodusent lager klær i ull til baby, barn og voksne

 

Når du velger Joha for barnet ditt, deg selv eller barnebarn, kan du være sikker på høy kvalitet og god passform. Vi har brukt Joha til våre egne barn før vi startet nettbutikken, og vi har alltid vært enormt begeistret for dette merket. Derfor var det ganske naturlig at Joha var den første forhandleren vi kontaktet og inngikk en avtale med. Siden da har Joha vært våre absolutte bestselgende merker, så vel som merkevaren vi får mest positive tilbakemeldinger på. Jeg vil prøve å beskrive hvorfor nedenfor.

Alle klærne fra Joha står for høy kvalitet og god passform. Johas barneklærkolleksjoner er merket med EU-blomsten og sikrer minimal bruk av kjemikalier i produksjonsprosessen. Ved denne merkingen reduseres miljøpåvirkningen av sine klærproduksjoner. Vanligvis kan mange kjemikalier og fargestoffer bli bortkastet i produksjon av barneklær og klær. Dette er ganske naturlig, men vi ønsker å handle med barnas klær og klærprodusenter som Joha. De gjør mye for å redusere dette. Det viser seg at Joha skal kunne lede EU blomsten på sine barnas klær og babyklær.

Joha er et sunt familiebedrift med hovedkontor i Sunds nær Herning, Danmark. Alle klærne produseres på fabrikken i Ukraina og blir deretter transportert til sitt sentrale lager like nord for Berlin. Herfra blir de deilige Joha-klærne distribuert til butikkene over hele verden. Joha har laget klær siden 1963, hvor selskapet ble grunnlagt. Det fortsetter i familiegenerasjonen. Høy kvalitet, god service er nøkkelordene når vi handler med Joha.

I tillegg til den fremtredende merkevaren EU-blomst, har Joha også fått alle sine ullklær bekreftet med den internasjonale Woolmark. Det danske klærmerket Joha leverer topp kvalitet for deg, din baby og ditt barn. De bringer baby klær opp til 3-4 år. Joha gjør barneklær opp til 12 år. De har ull og ullsilke for kvinner og mye herlig ull for menn.

Vi bærer Joha babyklær, barneklær og voksne klær på Ugleunger og gleder oss til å betjene deg.