Booties

Tøfler fra Joha til babyer i flere farger og materialer

Joha tøfler brukes i alderen 0-2. Primært for babyer som sover ute, men vi anbefaler at disse kan være fottøyet til babyen din de første leveårene.

Det skjer så mye utvikling i kroppen til babyen din, og med noen super fine myke tøfler fra Joha, vil babyen din ikke bli plaget av sko som ikke passer og plager. Joha tøfler er myk og lett å ta på og ta av. De holder varmen for de små uklare bena og med et sett tøfler eller to fra Joha - da er du godt dekket i begynnelsen.

Joha futter er fullpakket med ergonomi og gode funksjoner

De særegne tøfler fra Joha er ikke bare moderne og stilige i utseendet. Hvis du dykker litt dypere i dette fottøyet, vil du også finne at de har et bredt spekter av egenskaper.

De populære ulltøfler er vanligvis laget av 95-100% myk ull som vil glede enhver baby. Å sikre høy komfort for babyen din er ikke bare babyen, men også deg som forelder. Du vil oppdage at det er lettere for barnet å finne ro og å føle seg komfortabel. Joha ulltøfler er laget for både jenter og gutter, slik at barnet ditt også kan glede seg over et par.

I tillegg til den høye kvaliteten, kan du glede deg over at føttene er utstyrt med en liten smart lukking. Ved ankelen er det en liten blondesteng som sikrer at føttene ikke røyker. Du kan bruke denne nedleggelsen hvis du er foreldre til et litt urolig barn.

Joha Cutter produseres i dag i en rekke størrelser, farger og ullkvaliteter. Så uansett om du er for en eller annen ting, kan du finne de riktige putene til barnet ditt i vårt sortiment. Vi selger også ullvaskemiddel, som kan være nyttig når du vasker ullputene og andre ullklær om nødvendig.

Her på www.ugleunger.no kan du enkelt legge ønsket ullfot i handlekurven, hvoretter du kan fullføre handelen trygt.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

9 Produkter

per side
Set Ascending Direction
 1. -40%
  Booties mørkeblå vattert økologisk bomull
  89,40 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
  Se mer
 2. -25%
  Tøfler i kobberfarget ull og organisk bambus
  134,25 NOK Vanlig pris 179,00 NOK
  Se mer
 3. Rosa myk ull tøfler
  169,00 NOK
  Se mer
 4. Mørkeblå tøfler i softull
  169,00 NOK
  Se mer
 5. Brune tøfler i Softull
  169,00 NOK
  Se mer
 6. Sorte tøfler i Softull
  169,00 NOK
  Se mer
 7. Lyseblå tøfler i softull
  169,00 NOK
  Se mer
 8. Tøfler i grå tykk soft ull
  169,00 NOK
  Se mer
 9. Tøfler i naturfarge
  169,00 NOK
  Se mer

9 Produkter

per side
Set Ascending Direction