Ull

Joha ull av høy kvalitet for alle - laget av den vakreste merinoull fra Joha

Joha ull har noen helt spesielle egenskaper - faktisk har all ull noen helt spesielle egenskaper. Ull kan hjelpe deg - deg selv og mitt barn - å holde varmen. Materialet kan absorbere varme og fuktighet. På den måten kan Joha ull bidra til å holde de små babyene og barna våre pluss deg selv varme. Samtidig har ullen evnen til å frigjøre varme igjen når kroppen trenger det. Det gir trygghet og trygghet for oss foreldre når vi vet de små kan puste.

Det er helt ideelt hvis du har et varmt barn eller det svetter mye. Mye fuktighet og svette blir transportert inn i materialet, og du vil ikke oppleve et barn som er fuktig og svett på samme måte som andre materialer. Vi er veldig fornøyde med ullen fra Joha hjemme hos ugleunger. Barna våre kan lett ha ull året rundt. Vi kjøper både vanlig ull og sommerull. Joha lager ull for året med både vanlige ullfibre, samt noen litt tynnere ullfibre om sommeren. Ullen fra Joha er laget av Merinoull. Til slutt, men ikke minst, bærer babyklær fra Joha ull blomsten, noe som blant annet sikrer minimal bruk av kjemikalier - din og vår samvittighet kan være i orden når du handler Joha ull for både deg selv og dine kjære.

Joha ullklær tilhører enhver garderobe

Joha ullklær er nå å finne i de aller fleste garderober på danske så vel som utenlandske barnefamilier. At så mange forbrukere har valgt å kjøpe ullklær fra det danske merket, kan utløse noen tanker med deg; hvorfor er interessen for klær i ull så stor? Vi har allerede dekket fordelene med ullklær og synes derfor du bør prøve klærne på din egen kropp for å oppleve materialets mange krefter.

Joha og ullklærne deres tilhører garderoben, med klærne som tilbyr tidløse design og høy kvalitet, noe som gjør det mulig å bruke klærne sesong etter sesong. Selv etter flere vasker vil du oppdage at klærne beholder både form og farge. Dermed kan du kjøpe klær som sannsynligvis aldri går av moten og på grunn av den høye kvaliteten, kan brukes utallige ganger. Joha lager ikke bare klær generelt. ull, men i merinoull, som er en av de fineste ullkvalitetene. Merinoull riper ikke i motsetning til andre ullkarakterer, og det er derfor den passer til alle slags klær, inkl. undertøy. Johaull - med sine mange egenskaper i tankene - er velkjent.

Ullklær for hele familien

Joha ull har i årevis funnet hos barn og babyer. Hvis du dykker i sortimentet, vil du imidlertid finne at det også er mulig å handle ullklær for menn og kvinner. Hvis du har innsett hvor glade barna dine har blitt for ullklær, bør du ikke jukse deg selv (og ditt mulige kutt) for den samme opplevelsen. Når du har brukt ullklær av høy kvalitet, kan det være vanskelig å bli vant til andre materialer. Tross alt har ull noen egenskaper som man ikke kan oppleve med andre materialer, inkludert temperaturregulerende egenskaper.

Til venstre kan du sortere de mange produktene etter kjønn. Du kan dermed lette søket etter riktig ullklær ved å merke av i boksen til enten kvinne, mann, gutt, jente eller unisex. De aller fleste produktene er henholdsvis under gutt og jente, men det er også mange produkter som er rettet mot begge kjønn. Hvis du vil handle Joha ull for hele familien, unnlater du ganske enkelt å krysse noen av feltene.

Ullklær kan med fordel kjøpes på nettet

Ullklær fra Joha og andre kjente merker kan etter hvert kjøpes på hvert gatehjørne. Imidlertid er det opp til flere gode grunner til å handle på nettet. Hvis du ønsker å oppleve fordelene ved e-handel, kan du holde deg på siden og gi oss en spesiell tjeneste.

Hos Owl Kids har vi et bredere utvalg av Joha-ull enn de fleste fysiske butikker. Selv om butikkene bare kan finne plass til et mindre utvalg av kolleksjonene, gir vi deg tilgang til et enormt utvalg. Joha er for tiden. representert med mer enn 2000 produkter for barn og voksne. Her kan du velge ikke bare forskjellige kleskategorier, men også forskjellige design, farger, størrelser og mye mer. For eksempel er du det leter etter kjeledress eller pyjamas i ull, slik at du enkelt kan klikke på våre undersider som arbeider med disse produktene. Med denne smarte sorteringsløsningen skal det være god mulighet til å finne nøyaktig produktene du leter etter, enten du vil kjøpe Joha ull til deg selv eller til barna.

Joha garanterer kvalitetsull

I sine 55+ leveår har Joha aldri gått på kompromiss med kvaliteten - og selvfølgelig vil de ikke gjøre det i fremtiden. Joha ull er en av de beste av de beste når det kommer til ullklær, noe som forklarer hvorfor etterspørselen er så stor. Selv om prisen er relativt lav, er det ingen tvil om at kvaliteten er helt topp.

Joha-klær består ikke bare av ullklær, men også av klær i f.eks. bomull og bambus. Imidlertid, hvis du er ute etter merinoull, klikker du på 100% merinoull på Filteret under materialelementet.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

Items 1-24 of 337

Page
per side
Set Ascending Direction
 1. Leggings i sennepsgul ullsilke
  263,20 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
 2. Bluse i mintgrønn ull-silke
  263,20 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
 3. Hipster i mintgrønn ull-silke
  143,20 NOK Vanlig pris 179,00 NOK
 4. Elefantlue marineblå tykk ull
  199,20 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 5. Elefantlue bordeaux tykk ull
  199,20 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 6. Lue i dobbeltlag marineblå tykk ull
  119,20 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 7. Hue dobbeltlags ull i bordeaux tykk ull
  119,20 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 8. Boxershorts mørkeblå 100% ull - enkeltlag
  135,20 NOK Vanlig pris 169,00 NOK
 9. Lue i gammelrosa 100% ull - enkeltlag
  119,20 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 10. Kjole i ren ull - Gammel rose, enkelt lag
  263,20 NOK Vanlig pris 329,00 NOK
 11. Elefanthatt mørkeblå ull - Enkeltlag
  103,20 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 12. Elefanthatt i ren ull - Gammel rose, enkeltlag
  103,20 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 13. Bukser mørkeblå ull - Enkeltlag
  223,20 NOK Vanlig pris 279,00 NOK
 14. Bukser i ren ull - Gammel rose, enkeltlag
  223,20 NOK Vanlig pris 279,00 NOK
 15. Leggings mørkeblå ull - Enkelt lag
  159,20 NOK Vanlig pris 199,00 NOK
 16. Leggings i ren ull - Gammel rose, enkelt lag
  159,20 NOK Vanlig pris 199,00 NOK
 17. Cardigan mørkeblå ull - Enkeltlag
  303,20 NOK Vanlig pris 379,00 NOK
 18. Cardigan i ren ull - Gammel rose, enkeltlag
  303,20 NOK Vanlig pris 379,00 NOK

Items 1-24 of 337

Page
per side
Set Ascending Direction