Deiligt høy kvalitet av Jenteklær fra Katvig og Joha på Ugleunger

Den søte ventetiden. Jeg har hatt denne spesielle tiden alle tre ganger. Enten det er første gang eller en annen, en gutt eller jente du venter på, er min erfaring at tankene raskt er rettet mot å trene og handle. Da June og jeg ventet på oss Maja for tre år siden, skjønte jeg raskt at vi flyttet inn i en helt ny verden. En verden jeg ikke hadde møtt når jeg kjøpte klær til vår første niggle Niko. Når de kjøper klær til jenter, flytter de inn i et mekka av perler, paljetter, glitter og glam. Utvalget av klær til jenter er stort og konkurransen på markedet er enorm. Spørsmålet er bare hvordan du skal sørge for at du får riktig kvalitet høyrehendt pigment?

Juni og jeg ble relativt snart kjent med virkeligheten av Jenteklær - jo flere paljetter, perler og glitter, jo mer syntetiske stoffer, dårlige materialer og dårlig pusteevne. Dette er selvfølgelig en karakterisert beskrivelse, men likevel vårt bilde av sannheten.

June og jeg går alltid etter en rekke kriterier når vi kjøper jenteklær til vår egen Maja, samt når vi kjøper klær til Ugleunger.dk. Kriteriene gjelder kvalitet, miljø og ikke minst sikkerhet. Vi fant at disse kriteriene ofte ikke var oppfylt da vi skulle kjøpe jenteklær for vår stygge Maja. Vår erfaring var at klær til jenter som er godt utstyrt med perler og pailletter ofte ikke har sikkerhet og komfort med dem. Utsmykket kan fjernes hvis babyen trekker eller sipper på den, og komforten blir kraftig redusert når den lille er å sove på en perleformet cardigan. Det kan virke rart, for fint og søtt, det ser ut.

Klær til jenter med kvalitet i toppen

Men det må være mulig å finne leverbare merker som kan sikre både høy sikkerhet, komfort og god kvalitet? Svaret på dette er selvsagt ja. Selvfølgelig er det mulig å finne klær til jenter med kvalitet i toppen. Juni og jeg etablerte Ugleunger da Maja var 1 år gammel. På dette tidspunktet mente vi å ha hatt mye erfaring med Jenteklær, og motivasjonen til å selge klær til jenter med kvalitet og sikkerhet på toppen var så stor som i dag. Vi selger for tiden et bredt utvalg av klær til jenter. Et utvalg vi er stolte av å tilby, og som vi kan stå for alle aspekter av.

Leker trenger ikke nødvendigvis å være kjedelig, selv om perler og paljetter blir forlatt. Men hvis du ikke blir kvitt klærne til den lille jenta, er blonder et godt alternativ. Kniplingen er så ofte fast på overflaten av stoffet, og kan derfor ikke hives eller avskilles og svelges. Hvis perler og paljetter er et must, må du sørge for at de sys ordentlig. Selvfølgelig kan dette kontrolleres ved å trykke litt, med tanke på hvor hardt barnet ditt ville gjøre. I tillegg må du kontrollere at løse tråder ikke stikker ut fra sømmer eller perler, da dette kan indikere en løs ende av tråden og løse perler. Dermed må du i utgangspunktet være helt sikker på at dekorasjonen varer når du kjøper utsmykkede badetøy.

Jenteklær av naturlige stoffer

Har du sannsynligvis ofte fått ørene fulle at det er verdt å investere i kvalitets klær? I tillegg må vi erkjenne at dette i stor grad er en sannhet vi kan bli med. At høy kvalitet jenter klær er bare dyre, derimot, er en sannhet med modifikasjoner. Vi tror definitivt at det er en gylden mellomvei - det er mulig å kjøpe god kvalitet av pigmenter uten kvalitet uten å bli en investering. Det viktigste er bare at du vet hvilke kvaliteter og forholdsregler du bør gå for.

Basert på sortimentet som selges her på Ugleunger.dk, er det vanskelig å skjule vår holdning til pigmenter av god kvalitet. I sortimentet er materialer som silke, bomull og ull veldig og egentlig nesten alt. Vi har valgt å legge vekten her da naturlige stoffer som disse tillater huden å puste og dermed er behagelig å bære. Leker må være smart og vakker visuelt, men det må også være behagelig for jenta å bære. Vi tror at alle tilgjengelige svineklær her på Ugleunger oppfyller alle kriteriene nevnt. Alt er nøye utvalgt og er, i tillegg til å være søt og smart, samtidig miljøvennlig og av høy kvalitet. Du kan derfor handle trygt i vårt brede utvalg av klær til jenter.