Info@ugleunger.dk eller tlf etter 16.00. +45 71990398

Din Joha spesialist

  • FRAKT KUN 139 NOK Inkl. Toll

Sikker betaling

Ugleunger bruker sikre betalingssystemer utstedt og godkjent av ePay. Vi har gitt en sikker nettbutikk med https på hele butikken.

Vi vil først ta ut pengene på kortet ditt etter at bestillingen er sendt fra vårt lager. Når du er i betalingsvinduet på ugleunger, vil du være i det vi kaller en "sikker sone" - det kan sees at i nettleservinduet er det HTTPS: //, der S er trygt. ugleunger bruker en såkalt SSL-kryptering (Secure Socket Layer), noe som betyr at informasjonen du angir om betalingskortet ditt, kun kan ses av Nets og ikke av ugleunger eller andre. ugleunger er godkjent av Nets som en internettbutikk.

ePay serverer ugleunger med det som kalles Payment Gateway, som er programvaren som kan samhandle med Nets, og sikrer dermed Internett-markedsføringssikkerheten.

Vi belaster ikke kortgebyr!

Gode ​​råd når du handler online.

Kontroller alltid beløpet og kortinformasjonen før du trykker på "Godkjenn" eller "Kjøp". Skulle det ha vært en feil, vennligst ikke nøl med å kontakte oss på info@ugleunger.dk eller telefon etter 16.00 på: +45 7199 0398 - vi hjelper deg så snart som mulig.

På ugleunger kan du bruke følgende kort til betaling: Mastercard, VISA, Maestro og JCB. Merk at når du handler i butikken, kan du bli bedt om å verifisere med en sikkerhetskode.

 

Brands

  • Babytøj og børnetøj fra Joha 0-12 år
  • Katvig børnetøj i høj kvalitet
  • EU blomsten sikrer miljørigtig tøj produktion
  • Uldmærket babytøj, børnetøj og voksentøj fra Joha
  • Uldmærkning på blandinger med bomuld og silke fra Joha
Store