Info@ugleunger.dk eller tlf. +45 71990398

Din Joha spesialist

  • GRATIS FRAKT FRA 1250 NOK.

Har du spørgsmål til din handel hos Ugleunger - Ta en titt her

 

Vi sender varer til Norge to-tre ganger per uke. Når du mottar din faktura på e-post betyr dette at varen er på vei med GLS fra Danmark til Norge. Derfra overtar Posten Norge din forsendelse.

 

Du kan forvente at pakken kommer frem til deg 3-6 dager etter forsendelse.

 

30 dagers returrett!

 

Vi tilbyr 30 dagers returrett! Hvis du skal returnere varen til oss må den være i god stand og ubrukt. Du må gjerne prøve varen først. Generelt oppfordrer vi til at du bruker sunn fornuft, og på denne måten kan også vi opprettholde best mulig service og vår attraktive 30 dagers returrett. Ta alltid kontakt med oss før du sender varer i retur. Det koster ganske mye penger å returnere og få varene fortollet på nytt.

 

Få hjelp på telefon og e-post alle dager!

 

Du kan alltid ringe oss på +45 71990398. Du vil i de fleste tilfeller få tak i meg (Mikael). Du kan også sende meg en e-post på info@ugleunger.dk. Med dagens smarttelefoner, nettbrett, osv., kan jeg lese e-postmeldinger overalt og du får som oftest raskt svar.

 

Miljøriktig produksjon (EU-BLOMSTEN)

 

EU-blomsten er en merking som produsentene kan søke om. I søknaden skal de dokumentere at tøyproduksjonen oppfyller kriteriene som gjelder til enhver tid. Dette er en miljømerking som dekker alle EU-land samt Norge, Island og Liechtenstein. EU-blomsten gir produsentene lov til å vise deg og meg (etter godkjenning) at produksjonen oppfyller miljøriktige standarder. Joha, som vi fører, kan blant annet benytte seg av EU-blomsten / Nordisk miljømerking på mange av sine klær.

 

Angrerett ved kjøp.

 

Kontakt oss på info@ugleunger.dk – så hjelper vi deg.

 

Har du kjøpt feil størrelse?

 

Du kan bare returnere pakken til oss. Den skal være i god stand og sendes i forsvarlig emballasje. På denne måten kan vi selge varen til en annen kunde. Når vi mottar pakken fra deg vil vi kreditere deg kjøpsbeløpet. Du kan i mellomtiden bestille nye størrelser og få varene tilsendt så raskt som mulig. Vi har mange pakker som håndteres hver eneste dag, og dette er den absolutt enkleste og raskeste løsningen for deg.

 

Jeg har ennå ikke fått svar på mitt/mine spørsmål

Kontakt oss for ytterligere spørsmål, enten på: info@ugleunger.dk eller telefon +45 71990398.

Store