Finn svar på spørsmål om handel med Ugleunger

 

Vi sender varer til Norge to-tre ganger per uke. Når du mottar din faktura på e-post betyr dette at varen er på vei med GLS fra Danmark til Norge. Derfra overtar Posten Norge din forsendelse. Les her om frakt hos oss.

 

Du kan forvente at pakken kommer frem til deg 3-6 dager etter forsendelse.

 

30 dagers returrett!

Vi tilbyr 30 dagers returrett! Hvis du skal returnere varen til oss må den være i god stand og ubrukt. Du må gjerne prøve varen først. Generelt oppfordrer vi til at du bruker sunn fornuft, og på denne måten kan også vi opprettholde best mulig service og vår attraktive 30 dagers returrett. Ta alltid kontakt med oss før du sender varer i retur. Det koster ganske mye penger å returnere og få varene fortollet på nytt.

 

Få hjelp på telefon og e-post alle dager!

Du kan alltid ringe oss på +45 71990398. Du vil i de fleste tilfeller få tak i meg (Mikael). Du kan også sende meg en e-post på info@ugleunger.dk. Med dagens smarttelefoner, nettbrett, osv., kan jeg lese e-postmeldinger overalt og du får som oftest raskt svar.

 

Miljøriktig produksjon (EU-BLOMSTEN, Ecolabel)

EU-blomsten er en merking som produsentene kan søke om. I søknaden skal de dokumentere at tøyproduksjonen oppfyller kriteriene som gjelder til enhver tid. Dette er en miljømerking som dekker alle EU-land samt Norge, Island og Liechtenstein. EU-blomsten gir produsentene lov til å vise deg og meg (etter godkjenning) at produksjonen oppfyller miljøriktige standarder. Joha, som vi fører, kan blant annet benytte seg av EU-blomsten / Nordisk miljømerking på mange av sine klær.

 

Angrerett ved kjøp.

Kontakt oss på info@ugleunger.dk – så hjelper vi deg.

 

Har du kjøpt feil størrelse?

For dette anbefaler vi at du selv beholder klærne i feil størrelse, da det vil være veldig dyrt å returnere varen til oss. Vi har ganske mange andre kunder som kan lykkes med å selge klærne til andre, som kan bruke den størrelsen. Det er langt billigere å bestille noe nytt fra oss som vi kan sende på en ny levering.

 

Jeg har ennå ikke fått svar på mitt/mine spørsmål

Kontakt oss for ytterligere spørsmål, enten på: info@ugleunger.dk eller telefon +45 71990398.