Organisk ull

Organisk ull

Organisk ull har blitt et populært valg for miljøbevisste mennesker som ikke ønsker at produksjonen av klærne skal skade miljøet mer enn nødvendig. Flere og flere har blitt klar over hvor mye klesproduksjon som bærer på miljø og klima, og det er grunnen til at mange forbrukere har bestemt seg for at de bare vil ha klær produsert under forhold som oppfyller de strenge kravene til miljøvennlig produksjon. Du kan bli med i gruppen ved å handle økologisk ullklær.

Hvorfor organisk ull?

Mange mennesker foretrekker økologisk ull fremfor mange andre materialer, siden ull har mange fine egenskaper.

Ull kan være et uunnværlig materiale om vinteren, der ullen beskytter kroppen mot kulden i de kalde månedene. Ull hjelper til med å regulere kroppstemperaturen, men samtidig er materialet pustende, slik at svette ikke samler seg, men i stedet forlater huden. På grunn av dette blir ull et materiale som er mye mer behagelig å ha på enn så mange andre stoffer laget av mye kunstige materialer.

Organisk ull kan høres ut som en kostbar investering, men det er langt fra alltid tilfelle. Ull er tilgjengelig i mange prisklasser, og faktisk er det mulig å finne mange merker som selger økologisk ull til fornuftige priser. Uansett budsjett vil du derfor nesten alltid kunne finne miljøull som samsvarer med økonomien din.

Organisk ull til baby og barn

Organisk ull brukes i produksjonen av en verden av klær for babyer og barn. Både undertøy og yttertøy kan være laget av organisk ull til baby, og det deilige materialet sikrer at babyen alltid holder en jevn temperatur uten å bli for varm. Organisk ullundertøy er svette regulerende og derfor veldig fornuftig for alle årstider. En organisk ullgenser vil for eksempel være veldig myk og behagelig å ha på seg, og flere av genserne vil være tilgjengelige med bomull på innsiden hvis barnet ikke liker å ha ull inni.

Joha-merket er en del av vårt sortiment og tilbyr vakre baby- og barneklær i mange forskjellige farger og mønstre. Det populære danske merket har lenge vært en av de største aktørene innen organisk barneklær, og klærne deres er også sertifisert med EU Flower.

Katvig er det andre merket som også har et bredt utvalg av organiske klær for barn. Katvig henvender seg til den klimabevisste forbrukeren som ønsker å kjøpe klær med god samvittighet. Merket har oppnådd GOTS-sertifisering.

Når du kjøper organisk ull til baby, kan det være en fordel å se etter henholdsvis GOTS-sertifiseringen og EU Flower, som er to forskjellige sertifiseringer som viser at klærne er produsert under miljøbevisste forhold.

Organisk ull for voksne

Organisk ull er også et opplagt valg for voksne som ønsker komfortable klær uten å gå på akkord med kvaliteten. Som forelder kan man ofte glemme seg selv og prioritere sine barn i stedet. Dette er et problem fordi travle voksne - både menn og kvinner - også bør passe seg selv. Med gode, pustende og kjemikaliefrie klær laget av organisk ull, gjør du deg selv en tjeneste. Den er myk og behagelig å ha på, og ullen regulerer kroppstemperaturen slik at du kan føle deg komfortabel.

Joha selger vakre og deilige klær for organisk ull til voksne, og i sortimentet finner du alt fra undertøy til organisk ull til deilige bluser og leggings. Dermed kan du finne et bredt utvalg av klær, enten du leter etter klær for det indre eller ytre laget.

Miljøull er det naturlige valget

Mange stiller seg sannsynligvis spørsmålet: Er økologisk ull verdt pengene?

- Miljøull er et fornuftig valg for den miljøbevisste forbrukeren som vil kle seg og barna sine i de aller beste materialene. Ullklær er klær fullpakket med nyttige egenskaper. Slike klær kan vare veldig lenge hvis det behandles ordentlig . Det er derfor viktig å passe ullproduktene sine ordentlig for å sikre at de kan ha lang levetid.

Lukk igjen
Les mer
Lukk igjen

18 Produkter

per side
Set Ascending Direction
 1. Kjole Rosa Bordeaux i organisk ull med epleutskrift
  284,25 NOK Vanlig pris 379,00 NOK
 2. Undertøysett blå organisk ull med epletrykk
  209,25 NOK Vanlig pris 279,00 NOK
 3. Leggings blå organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 4. Leggings Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 5. Bluse blå organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 6. Bluse Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 7. Blusblå og lyseblå organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 8. Bluse Rosa i organisk ull med epletrykk
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 9. Massiv blå organisk ull med epletrykk
  291,75 NOK Vanlig pris 389,00 NOK
 10. Fyldig Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  291,75 NOK Vanlig pris 389,00 NOK
 11. Kroppsblå organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 12. Body Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 13. Hjelm Rosa Bordeaux i organisk ull med epletrykk
  96,75 NOK Vanlig pris 129,00 NOK
 14. Bluse rå hvit organisk ull med små sauer
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 15. Leggings rå hvit organisk ull med små sauer
  224,25 NOK Vanlig pris 299,00 NOK
 16. Baby legging rå hvit organisk ull med små sauer
  186,75 NOK Vanlig pris 249,00 NOK
 17. Lue rå hvit organisk ull med små sauer
  111,75 NOK Vanlig pris 149,00 NOK

18 Produkter

per side
Set Ascending Direction